18-22 Ağustos Haftasında Tedbirleri Sona Erecek Hisseler

18-22 Ağustos haftasında tedbirleri sona erecek hisseler listelendi. İşte detaylar...

17 Ağustos 2025 Pazar 13:45

Borsa İstanbul'da bazı hisselerde uygulananVBTS kapsamındaki tedbirler 18-22 Ağustos 2025 haftasında sona erecek. Görselde işaretli olan hisseler için tedbirler bitiş tarihleri itibarıyla kaldırılacak.

22 Ağustos 2025'te Tedbirleri Sona Erecek Hisseler:

  • ADESA (Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş.) – Açığa satış ve kredili işlem yasağı kalkacak.

  • CELHA (Çelik Halat ve Tel Sanayi A.Ş.) – Açığa satış ve kredili işlem yasağı kalkacak.

  • SNPAM (Sönmez Pamuklu Sanayi A.Ş.) – Açığa satış, kredili işlem ve brüt takas tedbirleri sona erecek.

  • METUR (Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş.) – Açığa satış ve kredili işlem yasağı kalkacak.

  • MOPAS (Mopaş Marketçilik Gıda San. ve Tic. A.Ş.) – Açığa satış ve kredili işlem yasağı sona erecek.

  • VKING (Viking Kağıt ve Selüloz A.Ş.) – Açığa satış ve kredili işlem yasağı kalkacak.

  • ULUSE (Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt Tic. A.Ş.) – Açığa satış, kredili işlem ve brüt takas tedbirleri sona erecek.

  • SELVA (Selva Gıda Sanayi A.Ş.) – Açığa satış ve kredili işlem yasağı kalkacak.

  • YESIL (Yeşil Yatırım Holding A.Ş.) – Açığa satış ve kredili işlem yasağı kalkacak.

  • PEKGY (Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.) – Açığa satış, kredili işlem, brüt takas, tek fiyat ve emir paketi tedbirleri sona erecek.

21 Ağustos 2025'te Tedbirleri Bitecek Hisseler

  • DAGI (Dagi Giyim San. ve Tic. A.Ş.) – Açığa satış ve kredili işlem yasağı sona erecek.

  • GEREL (Gersan Elektrik Tic. San. A.Ş.) – Açığa satış ve kredili işlem yasağı kalkacak.

20 Ağustos 2025'te Tedbirleri Sona Erecek Hisseler

  • MEGAP (Mega Polietilen Köpük San. ve Tic. A.Ş.) – Açığa satış, kredili işlem, brüt takas, tek fiyat ve emir paketi tedbirleri sona erecek.

  • SMRVA (Sümer Varlık Yönetim A.Ş.) – Açığa satış ve kredili işlem yasağı kalkacak.