ÇAYKUR Tarafından Açılan İhale Sonuçlandı! İhale Bedeli 534.699.400 TL Olarak Açıklandı
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün 17 adet fabrika için açmış olduğu Doğalgaz LNG (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz) ihalesi sonuçlandı. Detaylar haberin devamında...
13 Mart 2025 Perşembe 10:30
NATURELGAZ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (NTGAZ), Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimde, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün 17 adet fabrika için açmış olduğu, ihale kayıt numarası 2025 - 169965 olan Doğalgaz LNG (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz) ihalesi için 12.03.2025 tarihinde teklif verildiğini paylaştı.
NATURELGAZ SANAYİ VE TİCARET A.Ş dahil toplam 7 firmanın katıldığı ihalede, 17 adet fabrikanın tamamı için en iyi teklifin NATURELGAZ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından verildiği açıklandı.
İhaleye konu 310.000.000 kWh enerji, 29.135.338 Sm3 doğal gaz karşılığı olup söz konusu miktar, şirketin 2024 yılı toplam satış hacminin %9'una tekabül etmektedir.
Ayrıca şirket, ihale süreciyle ilgili gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılacağını da açıkladı.
Detaylar
İhale Konusu - ÇAYKUR bünyesindeki 17 adet fabrika için Doğalgaz (LNG (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz) alımı (310.000.000 kWh)
İhaleyi Açan Taraf - Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü(ÇAYKUR) Satınalma Dairesi Başkanlığı
İhaleye Teklif Verme Tarihi - 12/03/2025
İhalenin Sonuçlandığı Tarih - 12/03/2025
İhale Sonucu - En iyi teklif Şirketimiz tarafından verilmiştir.
İhale Bedeli - 534.699.400 TL
Resmi Açıklama
Konuyla ilgili şirketten gelen KAP açıklaması haberin devamında yer almaktadır:
"Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün 17 adet fabrika için açmış olduğu ihale kayıt numarası 2025 - 169965 olan Doğalgaz LNG (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz) İhalesi için 12.03.2025 tarihinde teklif verilmiş olup şirketimiz dahil toplam 7 firmanın katıldığı ihalede, 17 adet fabrikanın tamamı için en iyi teklifin şirketimiz tarafından verildiği İhale Komisyonu tarafından EKAP üzerinden bugün (12.03.2025) açıklanmıştır."
"İhale Sözleşmesi'nin imzalanması için ihale mevzuatı uyarınca itiraz süresinin geçmesini müteakip Sözleşmeye Davet yazısının gelmesi beklenecektir."
"İhaleye konu 310.000.000 kWh enerji, 29.135.338 Sm3 doğal gaz karşılığı olup söz konusu miktar Şirketimiz 2024 yılı toplam satış hacminin %9'una tekabül etmektedir. İhale konusu doğal gazın geçmiş yıllarda olduğu gibi 2025 yılı Nisan ayı sonundan itibaren yıl sonuna kadar tüketilmesi beklenmektedir."
"İhale süreciyle ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır."
"Pay sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız".
"Saygılarımızla,"
"Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş."