Önümüzdeki Hafta Pay Başına Toplam 4,18 TL Temettü Ödemesi Yapılacak!

Dikkat! Önümüzdeki Hafta Pay Başına Toplam 4,18 TL Temettü Ödemesi Yapılacak!

8 Kasım 2025 Cumartesi 13:45

10-14 Kasım 2025 haftasında 4 adet şirket temettü ödemesi yapacak.

12 Kasım Çarşamba


İlk temettü ödemesi 12 Kasım Çarşamba günü Migros Ticaret AŞ tarafından yapılacak. Bu şirket 1 TL nominal değerli paya ödenecek avans kar payını brüt olarak 3.59 TL olarak açıkladı. %15'lik stopaj kesintisinden sonra bu miktar net olarak 3.05 TL olarak görünüyor.

13 Kasım Perşembe


13 Kasım 2025 tarihinde ise bir şirket temettü ödemesi yapacak. Bu şirket Platform Turizm Taşımacılık olarak ortaya çıkıyor. Şirketin ödemesi 2'ye böldüğü kar payının 2. taksiti olarak görünüyor. Bu miktar pay başına brüt 0.38 TL olurken pay başına net 0.32 TL olarak dikkat çekiyor.
WhatsApp'ta özel haber grubumuza katılmak için buraya tıklayın! Katılım ücretsizdir!

14 Kasım Cuma

14 Kasım Cuma günü ise 2 adet şirket temettü ödemesi yapacak. Bu şirketlerden biri Balsı Gıda Sanayi ve Ticaret oldu. Şirket brüt 0.17 TL ödeme yaparken net 0.14 TL ödeme yapacak. Bir diğer şirket Durukan Şekerleme Sanayi ve Ticaret oldu. Şirket 2'ye böldüğü toplam temettüsünü 2. taksitine ödeyecek. Brüt 0.032 TL öderken net 0.028 TL ödeme yapacak.