1 ayda %23 düşen SANAYİ şirketi toplamda %991 arttı!

Bu hissede neler oluyor !

Burhanettin Ercuman
Burhanettin Ercuman Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ ( BRSAN) son dönemlerde yakaladığı düşüş trendiyle yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Şirket geçtiğimiz son 1 ayda %23 düşüş yaşadı.

Ayrıca son 5 günde de %8.4 geriledi.

Şirket kısa vade de ne kadar düşüş trendinde olsa da uzun vadeli grafiği ise bunun tam tersi.

Şirket geçtiğimiz 6 ayda tam %368 değer kazandı !

Ayrıca son 1 yıla bakılacak olursa da %991 oranında değerlendiğini görebiliriz.

Böylece 100 TL yatırım yapan bir yatırımcı 1 yıl gibi bir süre 1091 lira elde etti.

18 Kas 2023 - 11:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Para Ajansı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Para Ajansı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Para Ajansı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Para Ajansı değil haberi geçen ajanstır.

11

Tuba - Arkadaşlar borusan neden düşüyor satayım mi baya zarar verdi bilgisi olan yaza bilirmi şimdiden teşekkür ederim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 10:38
09

Ali̇ço - BRSN; İLK ETAPTA 380, DAHA İLERİ VADEDE 200 ALTINA KADAR DÜŞECEĞİNİ TAHMİN EDİYORUM. AYLIK BOLLİNGER BANDI BURALARI GÖSTERİYOR..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 09:04
08

Bekleyecm - Düşüşün sebebi son çeyrek kar beklentisini %10-15 arasında düşüş beklediğini KAP'a bildirdi o zamandan beri düşüyor. Benim elimde de var ama satmıyorum

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 21:41
07

Tur Attıran - Bu aralar borusan küçük yatırımcıyı basıp dağıtıyor 1030 dan yakalanan ağlıyor üç beş tavangitse spk ceza saplıyor ne olacak bu milletin hali bence en güzel yatırım döviz ve altın

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 19 Kasım 16:14
10

ALİÇO - @Tur Attıran 07 nolu yoruma cevabı: hocam kağıt nerden nereye gelmiş, görmüş olmanız lazım. uzaya mı gitmeli bu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 09:05
06

Hakantarinc - Hissenin satilamaz durumundaki hisselerinin satılabilir duruma geçmesi sonrasının hızlı düşüşe dur demek için sbk nin 1 ay süre ile hisse senedi üzerinde tedbir uygulaması

Tekrar işleme konu olan borusan mannesman şirketinin yabancı ortak ile ayrılması şimdi ise isim de değişecek sadece borusan olacak .

Son 24 aydaki inanılmaz yükselişi kafalarda çok soru işareti bırakıyor.

Yatırım tavsiyesi değildir kendi gozlemlerim doğrultusunda yazdım....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 12:48
05

Hasan06 - Yıl sonu beklentim bu hissede de 1.100 TL

Savaş çıkmadan 1 hafta önce 1047 TL gördü

Yanıtla . 2Beğen . 1Beğenme 19 Kasım 11:06
04

Malatya lı - En başarılı hisselerden birisi olmasına rağmen niye değer kaybettiğini anlamış değilim. Ama tam Alım zamanını .

Yanıtla . 3Beğen . 2Beğenme 18 Kasım 23:41
03

Yavuz - Büyük bı sirket hedef 1300 güçlü ilerisi için yatırım tavsiyesi değildir

Yanıtla . 5Beğen . 3Beğenme 18 Kasım 20:17
01

Alim - Borsa endeksi 7.800 de kalıcı olarak kalacağını (alt destek 7.700) göstermek zorunda. Bunu gösterirse önce 8.00, sonra da 8.200 seviyelerine yükseleceği anlamına gelir.

İşte o zaman #BRSAN gibi hisse değeri yüksek olan hisseler tekrar alım trendi yakalar ve borsa endeksiyle birlikte yükselmeye başlar.

(Borsa endeksinin artış/azalış 'da hisse değeri yüksek hisselerin alış/satışlarının etkisi daha fazladır. Borsa endeksini hesaplarken kullanılan formül toplam sembolü (sigma). Bu formülde çarpım olarak hissenin anlık değeri kullanılıyor. Basit bir anlatımla, çarpan büyük olursa, toplam sonucu büyük çıkar yani endeks yükselir.)

*

Borsaya başladığım Nisan ayında 100-140 TL bandında dolaşan hisseyi, bir arkadaşımın "50 TL iken almadığım bir hisse. Üç katına çıktı, düşer. Almadan önce bir daha düşün." demesi üzerine almadım. İlerleyen süreçte de hiç almadığım bir hisse.

*

1.044,700 TL'yi görmüş hisseyi halen elinde tutanlardan zararı olanların zararlarını kurtarıp kár etmeleri dileğiyle...

*

Şansınız açık, kazancınız bol olsun.

Yanıtla . 8Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 12:16
02

Alim - @Alim 01 nolu yoruma cevabı: Not düşmeyi unutmuşum. Kanuni olarak bir problem yaşamak istemem. O yüzden notumu düşeyim. YTD (Yatırım Tavsiyesi Değildir).

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 12:57