Bu şirketten dev birleşme hamlesi!

Bu şirketten dev birleşme hamlesi! KAP’da yapılan açıklamada bu şirketten dev bir satın alma hamlesiyle birleşme bildirimi yayınlandı!

bu şirketten dev birleşme hamlesi!
Google News

Bu şirketten dev birleşme hamlesi!

MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş. (TIRE)

Mondi Tire Kutsan A.Ş’nin (MTK), EPDK’nın 17 Nisan 2014 tarih ve 4969-214 sayılı karar veren ile verilen EÜ/4969-214/2914 kazananları ve 17 Nisan 2014 tarihinde üretime sahip olması olması, 2 Kasım 2013 tarih ve 28809 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği’nin 59. onay paketi programı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun onayına tabidir. Buna ilişkin olarak 6 Haziran 2022 tarihli EPDK’ya başvuru yapılmış olup EPDK’nın tarafımıza 6 Temmuz 2022 tarihinde tebliğ edilen 30 Haziran 2022 tarih ve 1104-12 sayılı seçim ile MTK ve Mondi Olmuksan A.Ş.’Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

bu şirketten dev birleşme hamlesi!

Şirket Hakkında:

MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla Tire Kutsan Oluklu Mukavva Kutu ve Kağıt Sanayi A.Ş., Türkiye merkezli bir kağıt ambalaj üreticisidir. Ürünleri arasında liner ve fluting tip kağıt ürünler, oluklu mukavva kutular ve ofset baskılı kutular bulunmaktadır. Şirketin Tire, İzmit, Manisa, Adana, Karaman ve Çorlu’da altı fabrikası vardır. Şirketin ürünleri içecek, tütün, mobilya, elektrikli ev aletleri, cam ve kozmetik vb. 20’den fazla sektörde kullanılmaktadır. MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİNİN yıllık 139.312 ton kağıt ve 260.000 ton oluklu mukavva üretim kapasitesi vardır. Şirket, Mondi Packaging Corrugated BV’nin bir iştirakidir.

bu şirketten dev birleşme hamlesi!

paraajansı

Bu listeye ulaşmak ve analizlerden ilk haberdar olanlardan olmak için

Para Ajansı Applikasyonunu indirin

Para Ajansı Telegram grubuna üye olun => https://t.me/paraajansi paraajansı

Bizi Twitter’da takip edin =>https://twitter.com/home

bu şirketten dev birleşme hamlesi!
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<