Penta Teknoloji Genel Müdürü Fatih Erünsal oldu

Penta Teknoloji Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Erünsal, Penta Teknoloji Genel Müdürü olarak atandı.

penta teknoloji genel müdürü fatih erünsal oldu
Google News

Penta Teknoloji Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Erünsal, Penta Teknoloji Genel Müdürü olarak atandı.

Şirket açıklamasında, Pent.a Teknoloji’nin başarılarında büyük katkısı olan, şirketin kurucu ortağı ve genel müdürü Mürsel Özçelik’in ise bundan sonraki süreçte görevine yönetim kurulu murahhas azası olarak devam edeceği ifade edildi.

Kariyerine 2003 yılında Yıldız Holding’in bilişim grubu şirketlerinde başlayan Fatih Erünsal, 2007 yılında yürüttüğü Hızlı Sistem Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevinde şirketin perakende operasyonları ile ithalat ve distribütörlük süreçlerini yönetti.

2012 yılında sektörün önemli birleşmelerinden biri olan Pe.nta Bilgisayar ve Mersa Sistem birleşmesi başta olmak üzere takip eden yıllarda da Medyasoft, Ekip Elektronik, Beyaz İletişim, Sayısal Grafik ve Exper şirketlerinin satın almalarında aktif rol üstlendi.

Fatih Erünsal, 2017 yılından bu yana yürüttüğü satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevinde, 2021 yılında Penta Teknoloji’nin halka arzında yer almış ve sürecin başarıyla tamamlanmasına katkı sağladı.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<