Türk İlaç’tan 248 Milyonluk dev ihale!

Türk İlaç’tan 248 Milyonluk dev ihale! İhale sonucu belli olan ihaleyi alan Türk ilaç hakkındaki detaylar!

türk i̇laç’tan 248 milyonluk dev ihale!
Google News

Türk İlaç’tan 248 Milyonluk dev ihale!

TURK İLAÇ VE SERUM SANAYİ A.Ş. (TRILC)

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü 4.Nolu Satınalma Dairesi Başkanlığı tarafından açılan Tıbbi Beşeri İlaç alım ihalesi TURKFLEKS markası ile 248.437.522,08 TL (KDV DAHİL) tutarla ortaklığımız uhdesinde kalmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.

türk i̇laç’tan 248 milyonluk dev ihale!

Şirket Hakkında:

TURK İlaç ve Serum Sanayi A.Ş., BATTAL Holding bünyesinde 2010 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Ana faaliyet konusu beşeri ilaç ve aşı üretimi olan firmamız, dinamik ve profesyonel kadrosuyla Türkiye’nin özel teşebbüs olarak ilk ve tek aşı üretim tesisini kurmuştur.

2017 yılında seri üretimine başlanan TETADİF Td aşısıyla ülkemizin difteri tetanos aşısında dışa bağımlılığı sona erdirilmiş olup, üretimin %70’lik kısmı için ihracat hedeflemektedir.

TURK İlaç ve Serum Sanayi A.Ş.’nin ANKARA Akyurt bölgesinde bugün itibariyle sahip olduğu toplam 56.000 metrekare alandaki üretim tesisleri en ileri teknolojilerle donatılmış ve tüm üretim ekipmanları uluslararası normlara uygun şekilde dizayn edilmiştir. Tüm üretimler Güncel İyi Üretim (GMP) ve İyi Laboratuvar Uygulama (GLP) esaslarına uygun olarak yürütülmektedir.

TURK İlaç ve Serum SanayiA.Ş. etik ve bilimsel değerler çerçevesinde Türk ilaç sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir.

paraajansı

Para Ajansı Telegram grubuna üye olun => https://t.me/paraajansi

Bizi Twitter’da takip edin =>https://twitter.com/home

türk i̇laç’tan 248 milyonluk dev ihale!
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<