Borsada deprem etkisi 8 hisse işleme kapatıldı.

10 İlde meydana gelen üzücü deprem haberi sonrası bu 8 hissenin işlemleri geçici olarak durduruldu. Bu şirktlerin deprem bölgesinde oldukları belirtilerek özel durum açıklaması yapılıncaya kadar işleme açılmayacağı bildirildi.

Google News

İşlem Sırasının Geçici Olarak Durdurulması

Bu 8 hisse deprem bölgesinde olduğu için işleme kapatıldı!

Borsa İstanbul, deprem dolayısıyla deprem bölgesindeki 8 şirketin hisselerinde işlemlerin olarak askıya alındığını duyurdu.
Borsa İstanbul deprem bölgesinde bulunan şirketlerin hisselerinde işlem sırasını geçici olarak askıya aldı.

6.02.2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle deprem bölgesinde bulunan aşağıda belirtilen ortaklık paylarına ait işlem sıralarının, şirketlerin depremden ne şekilde etkilendiklerine ilişkin KAP'ta özel durum açıklaması yapılıncaya kadar durdurulmasına karar verilmiştir.

SASA.E (Pay, vadeli işlem sözleşmeleri ve varantlar)
BOSSA.E
BLCYT.E
SANKO.E
HATEK.E
ISDMR.E
ARSAN.E
RUBNS.E

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<