Vergi Denetim Kurulu Başkanı görevden alındı

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanı Suat Sarıgül görevden alınarak, yerine Kamu İhale Kurulu Üyesi Necmi Keskinsoy atandı.

vergi denetim kurulu başkanı görevden alındı
Google News

Hazine ve Maliye Bakanlığında bazı atamalar yapıldı. Cumhurbaşkanlığının konu ile ilgili atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanı Suat Sarıgül görevden alınarak, yerine Kamu İhale Kurulu Üyesi Necmi Keskinsoy atandı. Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne Cebrail Taşkın atandı.

Bir başka atama kararında ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Başmüfettişliği’ne Mehmet Alper Kan ve Abdurrahman Çalık getirildi.

(bloomberght)

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<