KAP Bülteni Borsa Şirket ve Hisse Haberleri 12 Aralık

KAP Bülteni Borsa Şirket ve Hisse Haberleri 12 Aralık

borsa
Google News
Şirket haberleri:
 
  • ZERGY – Şirket paylarının halka arzı kapsamında bugün toplanacak.
  • ARMGD & METRO – VBTS kapsamında şirket paylarına 9 Ocak’a kadar kredili işlem yasağı getirildi.
  • ADESE – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 2 milyar TL’den 15 milyar TL’ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.
  • ALFAS – Kırıkkale OSB’de bulunan üretim tesisinin yer aldığı alanda yangın çıkması sonrasında üretim faaliyetlerinin devreye alındığı açıklandı.
  • ARTMS – Şirketin Masko’ya şube açtığı belirtildi.
  • AKBNK – Yurt dışında 1.096 gün vadeli 50 milyon dolar tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.
  • AVPGY – Şirketin, 16.966 m ’lik arsayı 851,6 milyon TL’ye aldığı açıklandı.
  • BERA – Şirketin, grup şirketlerinden Adaçal Endüstriyel tarafından Afyonkarahisar’da kurulması planlanan Adaçal Emirdağ GES projesi kapsamında, Osmangazi Elektrik Dağıtım tarafından  Bağlantı Anlaşmasına Çağrı Mektubu’nun iletildiği açıklandı.
  • BINHO – Meta Mobilite’nin sermayesinin 44,1 milyon TL’den 837,5 milyon TL’ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.
  • CELHA – Sermaye artırımından elde edilen fonun 151,1 milyon TL’sinin hammadde alımı ve operasyonel giderlerin finansmanında, 40,3 milyon TL’sinin ise idare yatırımların finansmanında kullanıldığı açıklandı.
  • CVKMD – Şirket ile Trafigura arasında 2026 – 2027 dönemi kapsamında 70 milyon dolar tutarında off - take anlaşması kapsamında, 24,8 milyon doların hesaplara yatırıldığı açıklandı.
  • CWENE – Şirket ile şirketin iştiraki CW Energy USA’nın 3,1 milyon dolarlık panel satış sözleşmesi imzaladığı açıklandı.
  • DEVA – 728 gün vadeli 500 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
  • DITAS – Sermaye artırımından elde edilmesi beklenen fonun tamamının kısa vadeli finansal borç ödemesinde kullanılmasının planlandığı açıklandı.
  • DAPGM – Şirketin, EKGYO tarafından düzenlenen İstanbul Tuzla Aydınlı 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumuna katılım sağladığı açıklandı.
  • ECILC – Vitra Karo’nun sermayesinin 1,6 milyar TL’den 3,6 milyar TL’ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.
  • ENTRA – Tekirdağ’da yapılması planlanan Depolamalı Çelebi RES ve Depolamalı Kanara RES projeleri kapsamında ÇED olumlu kararının alındığı açıklandı.
  • GLCVY – Şirketin, YKBNK tarafından gerçekleştirilen 196,3 milyon TL’lik tahsili gecikmiş alacak portföyü ihalesinde en yüksek teklifi verdiği açıklandı.
  • KONTR – Şirket ile Dünya Bankası arasında, Irak’ta Acil Kalkınma Projesi kapsamında tam iş birliği içinde yürütülen incelemenin tamamlanarak sürecin uzlaşma anlaşması ile sonuçlandığı açıklandı.
  • KFEIN – Şirketin, Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2025 Programında ilk 50 şirket arasında yer aldığı açıklandı.
  • MANAS – VBTS kapsamında şirket paylarına 9 Ocak’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, kredili işlem yasağı da 9 Ocak’a kadar uzatıldı.
  • GLRMK – Polonya Varşova Metrosu A1 Kabaty Metro İstasyonu Hat Düzeninin Genişletilmesi projesi kapsamında verilen 33,8 milyon PLN’nin birinci teklif olduğu açıklandı.
  • GSDHO – GSD Varlık tarafından YKBNK’ın satışa çıkardığı 201 milyon TL’lik tahsili gecikmiş alacak ihalesinin kazanıldığı açıklandı.
  • HDFGS – Norm Yeşil Enerji’nin sermayesinin 250 milyon TL’den 350 milyon TL’ye yükseltilmesine karar verildiği, şirketin sermaye artırımına katılım sağlayacağı açıklandı.
  • HKTM – Kocaeli’ye şube açılmasına karar verildiği açıklandı.
  • HUBVC – Firstbase.io Inc. Yatırımının sona erdiği açıklandı.
  • LIDFA – 183 gün vadeli 100 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
  • OZYSR – Derviş Ali Çokyaşar tarafından 3.096.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
  • OZYSR – Ömer Çokyaşar tarafından 574.918 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
  • ORGE – Şirketin, Abdiibrahim Üretim ve Lojistik Merkezi Projesi'nin Elektrik Tesisat İşleri'nin yapımına yönelik olarak verdiği 210,2 milyon TL teklif sonrasında sözleşme imzalandığı açıklandı.
  • PGSUS –  Pegasus Europe’in kuruluş işlemlerinin tamamlandığı açıklandı.
  • SELVA & TRHOL – VBTS kapsamında şirket paylarına 9 Ocak’a kadar emir paketi tedbiri getirildi.
  • SISE – Fitch tarafından şirketin kredi notlarının teyit edildiği açıklandı.
  • TRALT – Altın Gümüş Madeni Açık Ocak İşletmesi Projesi kapsamında 14 kişi tarafından ÇED olumlu kararının durdurulması talebiyle dava açıldığı belirtildi.
  • VBTYZ – Şirketin, 5,3 milyon dolarlık iş aldığı açıklandı.
  • YKBNK – Yurt dışında 3.835 gün vadeli 42,4 milyon dolar tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.
  • YBTAS – Çevre kirliliği kaynaklı bir şikayet üzerine şirket hakkında, Savcılık tarafından kovuşturmaya yer olmadığına karar verildiği açıklandı.
Pay alım satım haberleri:
 
  • BLUME – Bulut tarafından 44,00 TL fiyattan 200.000 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %25,01’e yükseldi.
  • DOFER – Mert Doğan tarafından 53,60 – 55,00 TL fiyat aralığından 640.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %23,89’a geriledi.
  • ESCAR – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 25.000 adet pay 20,60 TL fiyattan geri alındı.
  • ESEN – Pardus Portföy tarafından 6.500.000 adet alış ve 60.750.000 adet satış yapılırken, şirket sermayesindeki payı %4,66’ya geriledi.
  • ENERY – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 400.000 adet pay 10,15 – 10,24 TL fiyat aralığından geri alındı.
  • KLYPV – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 100.000 adet pay 59,36 TL fiyattan geri alındı.
  • KLSYN – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 100.000 adet pay 5,55 TL fiyattan geri alındı.
  • LINK – Effective Invest tarafından 29.321.106 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %17,79’a geriledi.
  • LKMNH – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 29.500 adet pay 16,06 – 16,15 TL fiyat aralığından geri alındı.
  • NTHOL – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 30.081 adet pay 47,64 – 47,66 TL fiyat aralığından geri alındı.
  • QUAGR – Allbatross Portföy tarafından 93.000.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %8,27’ye geriledi.
  • PEKGY – Pardus Portföy tarafından 30.000.000 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %5,29’a yükseldi.
  • RODRG – Huriye Küçükdoğan tarafından 21,50 – 21,66 TL fiyat aralığından 41.683 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %0,32’ye geriledi.
  • SASA – Erdemoğlu Holding tarafından 2,92 TL fiyattan 79.000.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %69,25’e geriledi.
  • SMRVA – Tera Portföy tarafından 938.527 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %3,98’e geriledi.
  • SMRVA – Tera Yatırım Holding tarafından 6.624.631 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %5,61’e yükseldi.
  • TEHOL – Tera Portföy tarafından 5.700.000 adet alış ve 1.699.924 adet satış yapılırken, şirket sermayesindeki payı %15,03’e yükseldi.
Sermaye artırım haberleri.
  • DITAS – %200 olan bedelli sermaye artırım kararının %100’e revize edildiği açıklandı.

Nakit temettü ödemeleri:

Son dakika önemli diyorsanız… Sadece çok özel haberler anında ve hızlıca telefonunuza, WhatsApp’a gelsin diyorsanız… 👉 Tıklayın ve kaydolun!

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<