SPK Başkanı Mahmut Sütçü istifa etti

SPK Başkanı Mahmut Sütçü istifa etti!

son dakika üniversitelerin açılışı 1 ekim’e kaldı.
Google News

Gündem haberleri

 

Ekonomi yönetiminde iki önemli karar. SPK Başkanı Sütçü sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifasını verirken, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Çelik bugünden geçerli olmak üzere emekliliğini istedi.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Mahmut Sütcü, sağlık sorunları nedeniyle istifasını sundu. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik de Bakan Şimşek'e bugünden geçerli olmak üzere emeklilik dilekçesini sundu.

 

 

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<