Borsa Düştü Bank of America Sattı!

BofA
Google News
Cuma günü BİST100 endeksi güne 9.426,26 puan ile başlamıştı. BİST100 endeksi haftayı %1,47 düşüşle tamamladı. Hafta içinde oldukça dalgalı bir grafik izleyen endeks en yüksek 9,481 puanı en düşük ise 9,264 puanı gördü. Bu hafta bankacılık endeksi % 2,92 düşerken, madecilik endeksi % 0,30 yükseldi, metal ana sanayi endeksi % 0,68, sigorta endeksi ise % 0,031 düşüş gösterdi.
Endeksin yükseldiği haftada aracı kurumlar Borsa İstanbul'da yüklü alım ve satımlara aracılık etti. Borsa İstanbul'da gerçekleştirdiği işlemlerle dikkatleri üzerine çeken aracı kurumlardan biri de Bank of America oldu. BofA'nın işlem hacmi Cuma günü satış ağırlıklı gerçekleşti.

Bank of America'nın Cuma günü gerçekleşen satışları banka hisseleri ağırlıklı oldu. İlk sırada AKBNK hisseleri398 milyon TL satış ile  yer alırken 2. sırada  298 milyon TL alım ile YKBNK hisseleri yer aldı. 
İşte Bank of America'nın 18 Nisan Cuma günü en fazla satış yaptığı ilk 5 hisse:
AKBNK: 398 milyon TL
YKBNK: 298 milyon TL
BIMAS: 203 milyon TL
THYAO: 183 milyon TL
TOASO: 169 milyon TL
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<