Holding Hissesinde 109 Milyon TL'lik Geri Alım!

Holding hissesinde geri alımlar devam ediyor. Detaylar haberin devamında...

eee
Google News

GSD HOLDİNG A.Ş. ( GSDHO ), KAP'a yapılan bildirimle yeni bir pay geri alımı yapıldığını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre şirket bu pay geri alımını alınan hisse değerinin pay piyasasında sağlıklı fiyat oluşumunu desteklemek amacıyla hisse geri alım programı kararı doğrultusunda gerçekleştirildi.

Program kapsamında 09.04.2025 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına4,22 TL – 4,26 TL fiyat aralığından toplam 1.300.000 TL nominal değerli GSDHO payı geri alındı. Bu alımla birlikte geri alınan payların toplam değeri 109.592.363,2 TL ' ye yükseldi.

Şirket gerçekleştirilen işlem sonucunda geri alınan payların Ortaklık sermayesine oranı %10,9592 olduğunu belirtti.

KAP Açıklaması:

"Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20.03.2025 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında;

Şirketimizce, 09.04.2025 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 4,22 TL – 4,26 TL (ağırlıklı ortalama 4,254849 TL) fiyat aralığından toplam 1.300.000 TL nominal değerli GSDHO payları geri alınmıştır.

Şirketimizin son geri alım programı ile iktisap ettiği paylardan halen elden çıkarılmamış paylar dahil 09.04.2025 tarihi itibarıyla geri alınan payların toplam değeri 109.592.363,2 TL olup, bu payların sermayeye oranı %10,9592 olarak gerçekleşmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir."

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<