Tekstil Şirketinde 27.900 Lot Pay Alımı!

Tekstil şirketinde yeni bir pay alımı gerçekleştirildiği açıklandı. İşte detaylar...

bbb
Google News
 HATEKS HATAY TEKSTİL İŞLETMELERİ A.Ş (HATEK), KAP'a yapılan bildirimle yeni bir pay alımı yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada pay satışının yatırımcı EBUBEKİR EKTİREN tarafından gerçekleştirildi. Açıklamaya göre yatırımcı EBUBEKİR EKTİREN 24/04/2025 - 24/04/2025 tarihinde HATEKS HATAY TEKSTİL İŞLETMELERİ A.Ş (HATEK) payları ile ilgili olarak 24,98 - 25,02 TL fiyat aralığından 27.900 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi gerçekleştirdi.
Bu alış işlemine karşılık satış işlemi gerçekleştirilmediği belirtildi.

KAP Açıklaması:
"
24/04/2025 - 24/04/2025 tarihinde HATEKS HATAY TEKSTİL İŞLETMELERİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 24,98 - 25,02 TL fiyat aralığından 27.900 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte HATEKS HATAY TEKSTİL İŞLETMELERİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 24/04/2025 tarihi itibariyle %5,096 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır."
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<