1 Ayda %12 Primlenen Sanayi Şirketinde Pay Geri Alım İşlemi Yapıldı!
Dikkat! 1 Ayda %12 Primlenen Sanayi Şirketinde Pay Geri Alım İşlemi Yapıldı!

PC İLETİŞİM VE MEDYA HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET A.Ş. (PCILT) şirketi KAP'a pay geri alımı ile ilgili gelişmesinden bahsetmişti.
Şirket, açıklamasında yeni başlatılan geri alım programı süresinin geri alım programının onay tarihinden itibaren 2 yıl olarak belirlenmesine karar verdiğini ifade etti. Bu kapsamda geri alıma konu edilebilecek azami pay sayısının ise 9 milyon nominal (her biri 1 TL nominal değerinde 9.000.000 adet pay) olarak belirlenmesine karar verildi.
Ayrıca geri alım için ayrılacak fonun 200.000.000 TL olarak belirlenmesine de karar verildiği açıklanmıştı.
Bu pay geri alımı kapsamında 17 Temmuz 2025 tarihinde 33.700 lot SURGY payı geri alındı. Bu işlem 14,20 fiyattan gerçekleştirildi.
KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 24.03.2025 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım programı kapsamında; 17.07.2025 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına ortalama 14,20 TL fiyattan 33.700 lot PCILT payları geri alınmıştır. |