Enerji Şirketi Dev Anlaşmasını Duyurdu!

Enerji şirketinden dev anlaşma geldi!

görsel7
Google News

Orge Yenilenebilir Enerji (ORGE) şirketi Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yayınladı. Şirket Pendik-Fevzi Çakmak Metro Projesi'nde, İşveren Özgün İnşaat Taahhüt San. ve Tic. Ltd. Şti. ile devam eden 9.910.917 EUR+KDV ve 54.723.773 TL+KDV tutarındaki sözleşme büyüklüğü, İşveren ile yapılan fiyat farkı anlaşması çerçevesinde, (81.605.303 TL artışla) yeni birim fiyatlarla 9.979.903 EUR+KDV ve 133.751.712 TL+KDV olarak revize etti.

ORGE ne iş yapar?

ORGE, yenilenebilir enerji alanında Çatı, Cephe, Arazi ve Tarımsal Amaçlı Güneş Enerji Santrallerinin (GES) ve Rüzgar Enerji Santrallerinin (RES) anahtar teslim kurulumu hizmet sunmaktadır. Ayrıca, sunulan hizmetler arasında kurulum sonrası garanti, bakım, işletme ve 7/24 uzaktan izleme faaliyetleri de yer almaktadır.

KAP açıklaması:

"Şirketimizin devam eden işleri arasında yer alan Pendik-Fevzi Çakmak Metro Projesi'nde, İşveren Özgün İnşaat Taahhüt San. ve Tic. Ltd. Şti. ile devam eden 9.910.917 EUR+KDV ve 54.723.773 TL+KDV tutarındaki sözleşme büyüklüğü, İşveren ile yapılan fiyat farkı anlaşması çerçevesinde, (81.605.303 TL artışla) yeni birim fiyatlarla 9.979.903 EUR+KDV ve 133.751.712 TL+KDV olarak revize edilmiştir. 

İşin 22.10.2025 tarihine kadar tamamlanması planlanmaktadır.

Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur."

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<