Geçtiğimiz Haftanın Yabancılar tarafından En Çok Satılan Hisseleri!
Yatırımcılar dikkat! Geçtiğimiz Haftanın Yabancılar tarafından En Çok Satılan Hisseleri!

Gedik Yatırım’ın 4 Temmuz 2025 tarihinde yayımladığı haftalık rapora göre, 30 Haziran – 5 Temmuz haftasında yabancı yatırımcıların en fazla satış yaptığı hisseler belli oldu.
Listenin ilk sırasında yer alan OBAMS hissesinde, yabancı yatırımcı oranı 2,15 puan azalarak %6,53 seviyesine geriledi. Hissenin fiyat farkı ise %15,86 olarak ölçüldü.
İkinci sıradaki FENER hissesinde, yabancı payı 1,42 puan düşerek %2,68’e indi. Bu düşüşe rağmen hissede %30,23 oranında fiyat artışı gerçekleşti.
CLEBI hissesi de %6,57 seviyesinde son yabancı oranıyla listede üçüncü sırada yer aldı. Hissede 1,07 puanlık bir azalma yaşanırken, fiyat farkı %17,00 oldu.
Dördüncü sırada bulunan GRSEL hissesinde yabancı oranı 1,06 puan düşerek %3,15'e geriledi. Hisse fiyatında ise %7,05’lik bir artış gözlendi.
Diğer dikkat çeken hisseler arasında GLRMK, DOAS, AVPGY, MAGEN, FROTO ve BRSAN yer aldı.
