Holding Şirketi için Haftalık Hedef Verildi!

Dikkat! Holding Şirketi için Haftalık Hedef Verildi!

görsel123
Google News
Gedik Yatırım 10 Haziran 2025 Pazartesi tarihinde bir haftalık rapor yayınladı. Şirketin yayınladığı raporda 4 adet hisse için haftalık hedef fiyat verildi. Bu hedef fiyatlara konu olan şirketler Doğan Holding (DOHOL), Garanti Bankası (GARAN), Pegasus Hava Yolları (PGSUS), Ülker Bisküvi (ULKER) oldu.
Bu haberimizde Doğan Holding (DOHOL) şirketini konu alacağız. Doğan Holding (DOHOL) için Gedik Yatırım, haftalık olarak alış işlemi ile ilgili hedefler vermiş.
Aracı kurum Doğan Holding (DOHOL) için bir fiyat aralığında alım aralığı vermiş. Bu tutar 14,87 - 15,05 Türk Lirası aralığında olarak açıklanmış.
Şirket hissesi için verilen hedef fiyat ise 15,50 Türk Lirası olarak açıklanmış. Hissenin değer kaybetmesi durumunda Gedik Yatırım, haftalık zarar kes fiyatını ise 14,57 TL olarak açıklamış.
Hisse için ortaya çıkan potansiyel getiri oranı %3,61 olarak açıklanırken, olası zarar ise %2,61 olarak belirtilmiş.

Aracı kurum bültende ne söylemiş?
DOHOL pay senedi, 15 Nisan 2025 tarihinde 17,09’dan başlayan kısa vadeli düşen trend üzerinde hareket etmekte olup, fiyatlamanın 200 günlük basit hareketli ortalamayı destek yaptığı görülmektedir. Hissede yeni haftada kısa vadeli düşen trend üzerindeki fiyatlamanın devam etmesini bekliyoruz.
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<