BofA’nın En Fazla Alım Yaptığı Hisseler! (31 Temmuz)
Bank of America’nın en fazla alım yaptığı hisseler listelendi. İşte detaylar…

Dün Borsa İstanbul’da alıcılı bir seyir hakimdi. BİST 100 endeksi güne %0,05 artışla 10.492,91 puandan yatay bir başlangıç yaptı. Gün içinde en düşük seviye olan 10.481,53 puanın test edilmesinin ardından alımların güç kazanmasıyla endeks yönünü yukarı çevirdi. Gün içi en yüksek seviye olan 10.648,94 puana kadar yükselen endekste kapanışa doğru gelen sınırlı kar satışlarına rağmen pozitif görünüm korundu. Endeks günü %1,26 oranında değer kazancıyla 10.618,97 puandan tamamladı.
Sektör endeksleri genelinde pozitif bir hava hakim olurken, bankacılık endeksi %1,31, sanayi endeksi ise %1,26 yükseliş kaydetti. Günlük toplam işlem hacmi 113,5 milyar TL olarak gerçekleşti.
Bugün ise bist 100 endeksi güne 10.650 puanla başladı. Açılıştan sonra dalgalı seyreden endeks gün ortasından sonra yükselişe geçti. Halen daha grafiğin pozitif tarafında seyrediyor. Endeksin yükseldiği günde aracı kurumların işlemleri dikkat çekiyor. İstanbul borsasında en fazla işlem gerçekleştiren aracı kurumlardan biri de Bank of America.
İşte Bank of America'nın en fazla alım yaptığı hisseler:
ASELS: 304 MILYON TL
VSNMD: 239 MILYON TL
TERA: 204 MILYON TL
TUREX: 79 MILYON TL
DERHL: 66 MILYON TL