BofA'nın En Fazla Satış Yaptığı Hisseler!(24 Temmuz)
Bank of America'nın bugün en fazla satış yaptığı hisseler listelendi. İşte detaylar...

Dün Borsa İstanbul’da dalgalı bir seyir izlendi. BIST 100 endeksi güne yüzde 0,27 artışla 10.645,12 puandan başladı. Açılış sonrasında satışların etkisiyle gerileyen endeks, gün içinde en düşük 10.571,73 seviyesini test etti. Bu seviyeden gelen sınırlı tepki alımları yeterli olmadı ve endeks günü yüzde 0,23 oranında değer kaybıyla 10.591,98 puandan kapattı.
Sektör endekslerine bakıldığında, bankacılık endeksi yüzde 0,41, sanayi endeksi ise yüzde 0,23 oranında düşüş gösterdi. Günlük işlem hacmi ise 99,9 milyar TL seviyesinde gerçekleşti.
Bugün ise BİST100 endeksi güne 10.633 puan ile başladı. Dalgalı bir seyir izleyen endeks sorasında yükselişe geçti. Endeksin yükseldiği günde aracı kurumkarın işlemleri de dikkat çekti. En fazla işlem gerçekleştiren aracı kurumlardan biri de Bank of America oldu.
İşte Bank of America'nın en fazla satış yaptığı hisseler:
KCHOL: 312 milyon TL
TERA: 239 milyon TL
ISCTR: 164 milyon TL
AEFES: 153 milyon TL
PGSUS: 108 milyon TL