6 Ayda %112 Yükselen Hisseden Yeni Gelişme!

Dikkat! 6 Ayda %112 Yükselen Hisseden Yeni Gelişme!

görsel03
Google News

GCM Yatırım, yurtiçi piyasa haberleri raporu yayınladı...


GCM Yatırım aracı kurumu yurt içi piyasa haberleri raporu yayınladı. Aracı kurum 12 Eylül tarihli raporunda şirketlerle ilgili güncel gelişemelere yer verdi.

Şirket haberleri:

GEREL:  Şirketimiz ile TECNIMONT firması arasında, firmanın BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ – DUBAI'de bulunan Hassi R'Mel Gas Compr. Boosting Phase III projesi için BUSBAR ve New Linear Alkyl Benezene Unit projesi için KABLO KANALI ve MERDİVENİ ihtiyaçlarının şirketimizce tedarik edilmesine yönelik olarak yaklaşık olarak toplamda 1.740.000,00 USD (BirMilyonYediYüzKırkBinAmerikanDoları) tutarında sipariş alınmış, bu kapsamda üretim ve planlama süreci başlamıştır.


ARSAN:  Şirketimizin İstanbul'daki yoğun ticari hacim sebebi ile ticari işlerimizde kullanılmak üzere ve Holdingleşme sürecinde ihtiyaç haline gelecek olan taşınmaz satın alımı ile ilgili olarak; İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Levent Mahallesi 1015 Ada 543 Parselde bulunan, 1015 m2 büyüklüğündeki arsa üzerinde 896 m2 kapalı alana sahip bağımsız nitelikte ve müstakil taşınmazın, şirketin ve bağlı ortaklıklarının faaliyetlerinde büro /şirket merkezi olarak kullanılan gayrimenkulün, değerleme kuruluşu tarafından yapılan değerleme tutarı olan 403.200.000 TL bedelle satın alınmasına karar verilmiştir.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<