6 Ayda %9 Düşen Şirket Paylarını Geri Topluyor

Hisseleri son 6 %9 düşen şirketin paylarında geri alımlar devam ediyor. İşte detaylar...

eee
Google News

EUROPAP TEZOL KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ( TEZOL ), KAP'a yapılan bildirimle yeni bir pay geri alımı yapıldığını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre şirket bu pay geri alımını alınan hisse değerinin pay piyasasında sağlıklı fiyat oluşumunu desteklemek amacıyla hisse geri alım programı kararı doğrultusunda gerçekleştirildi.

Program kapsamında 26.03.2025 tarihinde (dün), Borsa İstanbul'da pay başına 15,48 TL – 16,09TL fiyat aralığından toplam 581.114 TL nominal değerli NTHOL payı geri alındı. Bu alımla birlikte geri alınan payların toplam nominal değeri 1.106.114 TL' ye yükseldi.

Şirket gerçekleştirilen işlem sonucunda geri alınan payların Ortaklık sermayesine oranı %0,2212 olduğunu belirtti.

KAP Açıklaması:
"Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 26.03.2025 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirketimizce 10.07.2025 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 15,48 TL – 16,09 TL (ağırlıklı ortalama 15,6541 TL) fiyat aralığından toplam 581.114 adet TEZOL payı geri alınmıştır.

Bu işlemle birlikte geri alınan payların nominal değeri 1.106.114 TL'ye, geri alınan payların sermayeye oranı ise %0,2212'ye ulaşmıştır"

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<