89 Liradan 65 Liraya Düşen Teknoloji Hissesi 118.600.000 Liraya İmza Attı

89 Liradan 65 Liraya Düşen Teknoloji Hissesi 118.600.000 Liraya İmza Attı. Borsanın teknoloji hissesi Forte Bilgi İletişim FORTE bir kamu kurumunun açtığı ihalede birinci oldu ve dev rakama imza attı.

hisse-hedef-fiyat
Google News
89 Liradan 65 Liraya Düşen Teknoloji Hissesi 118.600.000 Liraya İmza Attı. Borsanın teknoloji hissesi Forte Bilgi İletişim FORTE bir kamu kurumunun açtığı ihalede birinci oldu ve dev rakama imza attı.

1 Aydır Düşen Trendde

FORTE 18 Ağustos günü 89,80 Lira zirve fiyata kadar stikrarlı bir şekilde primlendi. Hisse yükselen trendine geçtğimiz yıl Ekim ayında 41 Lira dip fiyattan başlamıştı. Bu arada Borsa İstanbul satıcılı bir seyir de takip etti ancak FORTE genel trendden etkilenmeyerek primlenmeye devam etti. 

Hisse 89,80 Lira zirve fiyattan 65 Lira fiyata kadar gelen kar realizasyonu satışlarını karşıladı. FORTE bugün olumlu siyasi gelişelerin de etkisiyle 68,70 Lira fiyata kadar prim yaptı.

FORTE günlük grafik



FORTE son gelen 6 aylık bilançosunda zarar rakamında iyileşme yaşamıştı. Şirket 2024 yılı 6 aylık bilançosunda 118 milyon Lira zarar açıklamıştı. FORTE bu yıl 6 aylık bilançosunda zarar rakamını küçülttü ve 55 milyon Lira zarar açıkladı.


Şirketten gelen KAP açıklaması:

Şirketimizin, bir kamu kurumunun açtığı Veri Tabanı Sunucusu Kapasite Artırımı İhalesinde en iyi fiyatı vererek birinci olduğu ihale komisyonu kararı ile tarafımıza bildirilmiştir. İhale bedeli KDV hariç 118.600.000,00 TL. (YÜZ-ON-SEKİZ-MİLYON-ALTI-YÜZ-BİN TÜRK-LİRASI)

Kamuoyuna ve pay sahiplerimize duyurulur.

Saygılarımızla

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<