Holding Şirketi 30 Bin Lot Geri Alım Yaptı!

Holding şirketi geri alımlarına devam ediyor. Detaylar haberin devamında...

eee
Google News

DAGİ YATIRIM HOLDİNG A.Ş. ( DAGHL ), KAP'a yapılan bildirimle yeni bir pay geri alımı yapıldığını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre şirket bu pay geri alımını alınan hisse değerinin pay piyasasında sağlıklı fiyat oluşumunu desteklemek amacıyla hisse geri alım programı kararı doğrultusunda gerçekleştirildi.

Program kapsamında 26.03.2025 tarihinde (dün), Borsa İstanbul'da pay başına  47,12 TL fiyat aralığından toplam 30.000 TL nominal değerli DAGİ YATIRIM HOLDİNG A.Ş. ( DAGHL ) payı geri alındı. Bu alımla birlikte geri alınan payların toplam nominal değeri 60.000 TL' ye yükseldi.

Şirket gerçekleştirilen işlem sonucunda geri alınan payların Ortaklık sermayesine oranı %0,2 olduğunu belirtti.

KAP Açıklaması:

" 24.03.2025 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan pay geri alım programı kapsamında,

26.03.2025 tarihinde 47,12TL ortalama fiyat ile 30.000 adet pay geri alınmış ve

Şirketimizin sahip olduğu DAGHL payları 60.000 adete ulaşmıştır. (Şirket sermayesine oranı %0,2).

Tasarruf sahiplerinin ve kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur "

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<