Holding Şirketi İlk Pay Geri Alımını Gerçekleştirdi!

Yatırımcılarına duyurulur! Holding Şirketi İlk Pay Geri Alımını Gerçekleştirdi!

görsel122
Google News

Alarko Holding A.Ş.( ALARK) şirketi KAP'a pay geri alımı ile ilgili gelişmesinden bahsetmişti.

Şirket, açıklamasında yeni başlatılan geri alım programı süresinin geri alım programının onay tarihinden itibaren 1 yıl olarak belirlenmesine karar verdiğini ifade etti. Bu kapsamda geri alıma konu edilebilecek azami pay sayısının ise 13,05 milyon nominal (her biri 1 TL nominal değerinde 13.050.000 adet pay) olarak belirlenmesine karar verildi.

Ayrıca geri alım için ayrılacak fonun 1.305.000.000 TL olarak belirlenmesine de karar verildiği açıklanmıştı.

Bu pay geri alımı kapsamında 25 Mart 2025 tarihinde 187.733 lot ALARK payı geri alındı. Bu işlem  89,60 TL - 87,75 TL (ağırlıklı ortalama 88,67 TL) fiyattan gerçekleştirildi.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<