Paranızı 1 yılda 9 katına çıkardı! Hala daha yükseliyor!
Bu şirketin yükseliş trendi ne zaman bitecek? İşte detaylar...

1 yılda paranızı 9 katına çıkardı!
Peker GYO geçtiğimiz günlerde yükseliş trendine giren şirketler arasında yer almayı başardı. Şirketin yaptığı bu hareketle birlikte son 1 yılda %800 oranında kazanç sağlandı. Yatırımcı açısından bakıldığında bu yükseliş paraların nerdeyse 9 katına çıkması anlamına geldi.
Ayrıca 6 aylık periyoda bakıldığında da bu inmeli hareketin devam ettiği görülüyor. Şirket son 6 ayda %650 gibi yüksek bir getir sağladı ve böylece yatırımcısının parasını 7,5 kata kadar çıkarmış oldu.
Kısa vadede de devam edecek mi?
Sadece uzun vadede değil orta ve kısa vadede de bu yeşil hareket gözlemlendi. Bugün de %6 yükselen hisse 8,80 TL seviyesine kadar geldi. 1,5 TL’den buralara kadar inmeli şekilde yükselmesi yatırımcıların oldukça dikkatini çekti.
Ama şunu da unutmamak gerekiyor; geçtiğimiz yıl aynı şirket %80 oranında değer kaybı yaşamıştı. Yani yatırımcı için hem sert kayıplar hem de sert kazançların yaşandığı bir hisse olmayı sürdürüyor.