Sanayi Şirketi Paylarında Yarım Milyonluk Alım!
Dikkat! Sanayi Şirketi Paylarında Yarım Milyonluk Alım!

OĞUZ TEKSTİL SAN VE TİC AŞ, BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş payları ile iligli önemli bir açıklma yayınladı. Şirketin yayınladığı açıklamaya göre, BOSSA paylarında yüklü alım işlemi gerçekleştirildi.
BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş paylarında 20 Mart 2025 tarihinde toplamda 500 bin lotluk alım işlemi gerçekleştirildi. Bu işlemle beraber alım yapan şirketin elindeki payların oranı 20.03.2025 tarihi itibarıyla %1,32 sınırına ulaşmıştır.
KAP açıklaması:
20/03/2025 - 20/03/2025 tarihinde BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. payları ile ilgili olarak 6,50 - 6,50 TL fiyat aralığından 500.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 20/03/2025 tarihi itibariyle %1,32 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.