Savunma şirketi %60'a kadar değer kaybetti!

Savunma şirketinde düşüş devam ediyor! Şimdiki hamle ne olacak?

papilon’dan 7 milyonluk yeni dev anlaşma!
Google News
Papillon Savunma’da Fırtına Bitmiyor: Yatırımcılar Umutla Yorgunluk Arasında

Papillon Savunma son günlerde yeniden hareketlendi, ama bu hareket tam olarak yatırımcıların beklediği türden olmadı. Hisse son 6 ayda %57 değer kaybederek yatırımcısının sinirlerini epey zorladı. Artık birçok kişi “yeter, sabrımız tükendi” diyo.

Oysa bir zamanlar işler çok farklıydı. Papillon Savunma 13 TL’den 40 TL’ye kadar çıkarak herkese “vay be” dedirtmişti. Ama o sevinç fazla uzun sürmedi. Hisse aynı hızla geri çekildi, 16 TL bandına kadar düştü. Yani ne kazanç kaldı, ne moral.



Bazı yatırımcılar hâlâ umutlu. “Bu seviyeler dip, yakında yeniden toparlar” diyenler var. Ama diğer tarafta “bu sadece kısa vadeli bir tepki, dikkatli olun” uyarısı yapanlar da az değil. Kısacası herkes kendi stratejisine tutunmuş durumda.

Son günlerde gelen küçük yükselişler yatırımcıya biraz nefes aldırdı ama kimse emin değil.
Sosyal medyada yorumlar karışık: kimisi “şimdi girenin yüzü güler” diyo, kimisi “ben bu hissede yaşlandım” diye veryansın ediyo.
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<