Teknoloji Şirketi 54 Milyon TL’lik Dev İşi Duyurdu!

Borsa İstanbul'un teknoloji şirketi, KAP üzerinden yaptığı açıklama ile 54 Milyon TL’lik dev işi duyurdu! Şirketin iş detayları haberde.

sirket-yeni-is
Google News
Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi A.Ş. (FORTE), yeni iş ilişkisine yönelik açıklaması ile dikkat çekti. Forte, yeni iş ilişkisi - Bağlı Ortaklık Cetwell hakkında bilgi verdi. Şirketin bilgilendirmesi Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapıldı. Forte'nin KAP bildirimi 11 Temmuz 2025 tarihinde paylaşıldı.

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, şirket bağlı ortaklığı Cetwell Bilgi Tekn. Ve Zirai Sist. Danışmanlık Hizm. İth. İhr. San. Tic. A.Ş.’nin Şahin Kılıç Trading Company ile KIBRIS’da yer alan arazi üzerine 19.440 m2 Çilek Serası inşa edilmesi hususunda sözleşme imzaladığını açıkladı.

Sözleşme bedelinin KDV hariç 54 milyon TL olduğu ifade edildi.

Forte Bilgi İletişim Teknoloji Resmi KAP Bildirisi

Forte Bilgi İletişim Teknoloji tarafından yapılan resmi KAP duyurusunda "Şirketimiz bağlı ortaklığı Cetwell Bilgi Tekn. Ve Zirai Sist. Danışmanlık Hizm. İth. İhr. San. Tic. A.Ş., Şahin Kılıç Trading Company ile Girne/KIBRIS'da bulunan arazi üzerine 19.440 m2 Çilek Serası inşa edilmesi hususunda sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli KDV hariç 54.000.000,00 TL'dir. (ELLİ-DÖRT-MİLYON-TÜRK-LİRASI) Kamuoyuna ve pay sahiplerimize duyurulur. Saygılarımızla" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan şirket dün yayımladığı KAP bildirimi ile de yeni işini duyurmuştu.

Forte KAP Bildirimi Şu Şekildeydi:

"
Şirketimiz, TSK Bulut Bilişim Sistemi Projesi Faz - 1 Sunucu Tedariki ihalesinde en iyi teklifi vererek birinci olmuştur ve Havelsan A.Ş. ile sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli KDV hariç 1.580.000,00 USD'dir. (BİR-MİLYON-BEŞ-YÜZ-SEKSEN-BİN-AMERİKAN DOLARI) (Türk Lirası Karşılığı 63.253.878,00 Türk Lirası) (ALTMIŞ-ÜÇ-MİLYON-İKİ-YÜZ-ELLİ-ÜÇ-BİN-SEKİZ-YÜZ-YETMİŞ-SEKİZ-TÜRK-LİRASI) Kamuoyuna ve pay sahiplerimize duyurulur. Saygılarımızla.
 
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<