Teknoloji Şirketi Japon Teknoloji Deviyle Sözleşme İmzaladığını Duyurdu!

Teknoloji şirketi Japon teknoloji deviyle sözleşme imzaladığını KAP'ta yayımladığı bildirim ile duyurdu. Şirketin kamuoyuna yaptığı bildirim dikkat çekti.

yurt-disi-anlasma
Google News

Borsa'nın teknoloji şirketi tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığı ile yapılan duyuru dikkat çekti. Mia Teknoloji A.Ş.'nin (MIATK) KAP bildirimi 12 Şubat 2025 tarihinde yayımlandı. 

Mia Teknoloji, şirket ve Japon teknoloji devi arasında gizlilik sözleşmesi imzalanmasına ilişkin açıklamada bulundu. Buna göre; Japon teknoloji deviyle Türkiye'de ulaştırma projeleri için gizlilik sözleşmesi imzalandı. Şirket, Japonya hükümeti finansmanlı projelerde resmi partner olacak.

Mia Teknoloji Resmi KAP Bildirimi

Mia Teknoloji tarafından yapılan resmi KAP bildirimi yatırımcılar tarafından dikkatlice incelendi.

"MİA ve Japon teknoloji devi arasında Türkiye'de ulaştırma alanında gerçekleştirilmesi planlanan projeler kapsamında iş birliği süreci resmen başlatılmıştır. Taraflar arasında imzalanan Gizlilik Sözleşmesi (NDA) ile ortak çalışmaların temelleri atılmış bulunmaktadır."

"Ayrıca, Japonya Hükümeti tarafından finanse edilecek projelerde MİA Teknoloji, resmi partner olarak yer alacaktır. Bu kapsamda, ileri teknoloji çözümleri ve akıllı ulaşım sistemleri alanında yenilikçi projeler geliştirilmesi hedefleniyor."

"Bu stratejik iş birliği, Türkiye'de ulaştırma sektöründe dijital dönüşümün hızlanmasına katkı sağlayacak ve geleceğin akıllı ulaşım altyapılarının oluşturulmasına önemli bir zemin hazırlayacaktır."

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<