Türk Şirket 42.500.000,00 Euroluk Serum Satış Anlaşması İmzaladı!

TURK İLAÇ VE SERUM SANAYİ A.Ş. (TRILC), KAP'a yaptığı açıklamada imzalanan serum satış anlaşmasının detaylarını paylaştı.

.
Google News

TURK İLAÇ VE SERUM SANAYİ A.Ş. (TRILC), Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) önemli bir bildirimde bulundu.

Şirket ilgili bildirimde, Polonya'da yerleşik Pharmaget Sp. İlaç Dağıtım Şirketi ve Zeus Ecza Deposu ile 24 Mart 2025 tarihinde 50 milyon adet farklı formülasyon ve farklı hacimlerde serum satış anlaşması imzalandığını duyurdu.

Söz konusu sözleşmenin toplam bedeli 42.500.000 Euro (Kırk İki Milyon Beş Yüz Bin Euro, güncel kur ile yaklaşık  1.750.000.000 TL) olarak açıklandı.

Resmi Açıklama

Konuyla ilgili şirketten gelen KAP açıklaması haberin devamında yer almaktadır:

"Turk İlaç ve Serum Sanayi Anonim Şirketi, Polonya'da yerleşik Pharmaget Sp. İlaç Dağıtım Şirketi ve Zeus Ecza Deposu arasında 24 Mart 2025 tarihinde 50 milyon adet farklı formülasyon ve farklı hacimlerde serum satış anlaşması imzalanmıştır."

"Bu anlaşma, hem şirketimizin uluslararası ticaret hacmini artıracak hem de Avrupa pazarındaki yerimizi sağlamlaştıracaktır. Bu anlaşma ile Turkfleks markalı IV Paranteral Solüsyonlarımız (Serum) Avrupa Pazarına giriş yapmıştır."

"Söz konusu sözleşmenin toplam bedeli 42.500.000 Euro (Kırk İki Milyon Beş Yüz Bin Euro, güncel kur ile yaklaşık  1.750.000.000 TL)'dur. Sözleşme kapsamındaki ilk siparişler sevk edilmeye başlanmıştır."

"Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<