5 günde %25'e yakın düşen halka arz düşmeye de devam ediyor!
Bu halka arz haftaya hızlı bir başlangıç yaptı! Şimdi ise hedefi neresi? İşte detaylar...
Yayınlama Tarihi: 07.11.2025 11:45
—
Son Güncelleme: 07.11.2025 11:45
Gıpta Ofis Halka Arz Sonrası Hızlı Yükseldi Ama İvmesini Koruyamadı
Gıpta Ofis halka arz döneminde borsanın en çok konuşulan hisselerinden biriydi. İlk günlerde bazı eleştiriler gelse de hisse kısa sürede toparlanarak yatırımcılarına yaklaşık 3,5 kat kazanç sağladı. O dönem herkes “işte örnek halka arz” diyodu, ilgi büyüktü, beklentiler yüksekti.
Ama o rüzgar uzun sürmedi. Zamanla borsadaki durgun hava hissede de etkisini gösterdi. Gıpta Ofis uzun süredir yatay bi seyir izliyo, hareket pek yok. Bu yüzden yatırımcılar arasında en çok konuşulan soru hâlâ aynı:
“Bu hisse ne zaman yeniden hareketlenecek?”
Çoğu kişi şimdilik bekle–gör modunda.
Son iş gününde de tablo tersine döndü. Hisse %4 düşüşle güne başladı ve 82,5 TL seviyesine kadar indi. Bu da yeniden dikkat çekti. “Acaba bu yeni bi trendin başlangıcı mı, yoksa geçici bi düşüş mü?” tartışmaları şimdiden başladı.